dimecres, 25 de juliol del 2012

258.854 TARRAGONINS JA S’HAN VIST PERJUDICATS PER L’AUGMENT DE LA RETENCIÓ DE L’IRPF APROVADA PEL GOVERN DEL PP



El diputat socialista per Tarragona, Joan Ruiz, ha explicat avui que “258.854 treballadors tarragonins s’han vist ja greument perjudicats per l’augment de la retenció de l’IRPF aprovada pel Govern de Rajoy. Aquí a les nostres comarques això suposa, de mitjana, una reducció dels ingressos reals de 331 euros per treballador. Una reducció dràstica que, recordem-ho, coincideix amb un augment desorbitat de l’IVA, de la llum, dels medicaments i dels serveis bàsics, etc. Tot plegat, només suposarà un empitjorament real de les condicions de vida material de la immensa majoria de tarragonins i tarragonines.”



Per trams de base computables els principals grups que registren un major nombre de treballadors són els que perceben entre 10.000 i 20.000 euros anuals (un total de 108.413 tarragonins) i els qui guanyen entre 20.000 i 30.000 euros (61.924 tarragonins). L’import total del que recaptarà l’Estat amb aquest augment de l’IRPF a la província de Tarragona ascendeix a més de 85 milions d’euros.


“La successió d’incompliments electorals i de mentides del PP ha estat tan meteòrica que ja sembla innecessari recordar alguns dels compromisos que van assumir públicament els seus dirigents tan sols fa sis mesos: “Mi decisión es no subir los impuestos porque con las dificultades que estan teniendo las empresas y los españoles no me parece razonable” (Mariano Rajoy, debat electoral). “El PP no apujarà els impostos. Pujar impostos en plena crisi econòmica és un autèntic despròposit” (Alejandro Fernández, debat de candidats a Tgna). “La prima de riesgo de España se llama José Luis Rodríguez Zapatero. El gobierno del PP ofrecerà la credibilidada necesaria para ganar la confianza de los mercados”, (Soraya Sáenz de Santamaría, novembre de 2011).”


Joan Ruiz ha afirmat que “cada cop és més evident per a tothom, tret del PP i CIU, que castigant als aturats i als pensionistes, augmentant els impostos als treballadors i emprenedors, i rebaixant salaris i drets no sortirem de la crisi.”


“Els socialistes ja vàrem advertir a la darrera campanya electoral que el PP passaria la tisora sense contemplacions pels drets i serveis socials més bàsics, com ja estava fent CiU a Catalunya, i que no tenia cap recepta per sortir de la crisi i generar ocupació. No crec que molts dels qui aleshores ens van acusar de “catastrofistes” ho fessin ara...”, ha conclòs el diputat tarragoní.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada