dilluns, 9 de juliol del 2012

A LA DEMARCACIÓ DE TARRAGONA HI HA 624 BÚSTIES DEL SERVEI DE CORREUS



El diputat socialista al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, ha informat aquest dilluns que “a les comarques tarragonines hi ha, hores d’ara, un total de 624 bústies d’admissió del servei de correus. Durant els anys de Govern socialista es va posar en marxa un programa de millora de la qualitat del servei i d’instal•lació de noves bústies de correus a tots els nuclis de població de la província. Ara aquest programa ha quedat aturat, de facto, també per culpa de les retallades del Govern del PP.”



Així, en aquests moments, Tarragona ciutat compta amb 26 bústies, a Reus 32, a Valls 17, a Tortosa 16, a Cambrils 15, a Salou 13, al Vendrell 12, a Roda de Barà 10, a Vila-seca 5, a Calafell i Cunit 8, i a Torredembarra 12.


Segons ha explicat el diputat tarragoní, d’acord amb la resposta a una pregunta parlamentària del grup socialista al Congrés, “hem conegut que la única previsió en el conjunt de l’actual legislatura, pel que fa a la demarcació de Tarragona, és instal•lar una nova bústia a la ciutat de Reus. Entenem que hi ha prioritats molt més importants que aquesta però no trobem lògic que es deixi de costat un programa de millora de la qualitat d’un servei essencial per a molts ciutadans que, a més, no suposa cap inversió desmesurada per part de l’administració.”


La instal•lació de bústies d’admissió es decideix d’acord amb les necessitats postals detectades, en especial, per la demanda i pel probable nombre d’enviaments que es dipositaran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada