divendres, 30 de setembre del 2016

DECLARACIÓ DE LA FEDERACIÓ DEL PSC DEL CAMP DE TARRAGONA



En relació als fets que s’han viscut aquests darrers dies al PSOE la comissió executiva de la Federació del PSC del Camp de Tarragona dóna ple suport al manifest fet públic avui per l’executiva nacional del PSC i manifesta el següent:

1.- Lamentem la situació generada pels membres de la comissió executiva federal que amb la seva dimissió pretenen forçar la dimissió del secretari general del PSOE. Cal recordar que a diferència d’ells, que varen ser elegits en un congrés, l’actual secretari general va ser elegit per elecció directa dels militants del PSOE i del PSC.

2.- Expressem el nostre total i absolut suport al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, per mantenir l’acord del Comitè Federal de no facilitar, ni per activa ni per passiva, un govern del PP.

3.- Manifestem també el nostre suport al compromís d’intentar formar un govern progressista que recuperi els drets socials que les retallades de la dreta han malmès. Com a societat no ens podem permetre quatre anys més de Govern del PP amb la conseqüent laminació del nostre Estat del benestar.

4.- En conseqüència, demanem al Comitè federal del PSOE que convoqui, quan més aviat millor, eleccions primàries per escollir secretari general del partit. Així mateix demanem la convocatòria urgent d’un Congrés extraordinari a fi i efecte que els afiliats i les afiliades socialistes tinguin la paraula i expressin quina és la voluntat majoritària del partit davant la greu situació en la què ens trobem. Els socialistes de les comarques tarragonines creiem que hem de continuar pel camí de la recuperació de la credibilitat política que havíem perdut davant d’una part de la societat. Una recuperació que, gràcies en bona mesura a Pedro Sanchez, ja havíem iniciat. Això tan sols serà possible des dels valors nítidament d’esquerres que sempre hem defensat els socialistes.


5.- Finalment ens dirigim als i les afiliats/des i votants socialistes per convidar-los a enfortir el projecte que encarnem els socialistes, formant part d’ell.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada