dijous, 29 de setembre del 2016

CONSTITUÏDA LA NOVA EXECUTIVA DE LA JSC DE TARRAGONA



L’assemblea de la JSC de Tarragona ha elegit la nova comissió executiva de l’agrupació durant els propers quatre anys. Així, Albert Morera és el nou primer secretari de la JSC de Tarragona i Guillermo García el secretari d’organització.

Així mateix, l’assemblea ha elegit Alba López com a nova secretària de formació i a Cristian Sánchez com a secretari de política municipal i laboral.   

El nou primer secretari de la JSC de Tarragona, Albert Morera, ha subratllat el compromís de la joventut socialista “de defensar els interessos del joves tarragonins. Serem la veu dels joves al carrer i també a les institucions, començant per l’Ajuntament de la nostra ciutat. Malgrat la bona feina impulsada per l’equip de l’alcalde Ballesteros els joves continuem patint de ple els efectes combinats de la crisi econòmica i de les retallades impulsades pels Governs de la dreta a Madrid i a Barcelona.”  


En aquest sentit, Albert Morera ha explicat que “la nova comissió executiva, que entra amb moltes ganes de treballar, es proposa també donar resposta a les problemàtiques que pateixen els joves així com aprofitar les noves eines de comunicació emprades pel jovent, és a dir, el potencial que suposen les noves tecnologies per fer arribar el missatge socialista. Sabem que els principals problemes dels joves tarragonins, com els de la resta del país, es diuen atur massiu, dificultats per accedir a un habitatge, preus i taxes d’estudis elevadíssims i impossibilitat econòmica per iniciar un projecte de vida autònom. Lluitarem per redreçar aquesta situació tan injusta que dificulta i posa pals a les rodes al desenvolupament de la generació més preparada de la nostra història.”   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada