dimarts, 5 d’abril del 2016

JOAN RUIZ: “LA MINISTRA DE FOMENT HA MENYSPREAT AVUI ALS TARRAGONINS I TARRAGONINES”



El diputat socialista al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, ha qualificat avui com a “intolerable, inaudita i vergonyosa” la incompareixença de la ministra de Foment Ana Pastor i dels alts càrrecs del ministeri convocats a la Comissió de Foment del Congrés que s’havia de dur a terme aquest dimarts al matí.

Joan Ruiz tenia previst preguntar a la ministra i al president d’ADIF sobre la data d’inici de les obres del tercer carril per unir el port de Tarragona amb el nus de Castellbisbal amb ample de via internacional. Una pregunta que finalment no ha pogut formular per la incompareixença dels convocats.    

“L’absència de la ministra i dels responsables de Foment són un menyspreu absolut a tots els tarragonins i tarragonines. Vull recordar i denunciar que la mateixa ministra que avui no s’ha dignat a venir a donar explicacions al Congrés és la mateixa que va afirmar que el tercer carril era la solució definitiva per Tarragona...ara fa dos anys.”

El diputat socialista ha recordat que Ana Pastor s’ha vantat en el passat de ser “la ministra que ha fet passar el ministeri de Foment de l’era del power point a l’era de les obres. Sembla ser, però, que s’ha quedat a l’era de les paraules. La ministra va afirmar que el tercer carril estaria enllestit el 2015. On són les obres? Fins ara ens tenia acostumats a anar allargant la seva materialització sine die, avui ha iniciat una nova dinàmica: no presentar-se i evitar així donar explicacions.”


Finalment el diputat tarragoní ha qualificat de “fet molt greu” que l’actual Govern en funcions del PP decideixi muto propio no sotmetre’s al control parlamentari de la Cambra. “S’han caracteritzat durant tot el seu període de Govern per menysprear i ignorar la resta de grups polítics que són també representats de la sobirania nacional i sembla que volen acabar de la mateixa manera: actuant unilateralment, sense escoltar cap veu que no sigui la pròpia i menystenint el normal funcionament de l’activitat parlamentària”, ha resumit Joan Ruiz.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada