dissabte, 16 d’abril del 2016

JOAN RUIZ: “DENUNCIEM L’ACTITUD KAFKIANA DE LA MINISTRA DE FOMENT”



El diputat socialista al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, ha qualificat de “kafkiana l’actitud de la ministra de Foment del Govern del PP, Ana Pastor, que unilateralment decideix “passar” del Congrés i, en canvi, apareix avui a Cambrils per no dir absolutament res en una visita que semblava més una acte de campanya electoral. Molt lamentable tot plegat...”

Joan Ruiz ha recordat que no fa ni quinze dies que la ministra va decidir no presentar-se a la Comissió de Foment del Congrés per evitar donar explicacions, fet que va merèixer la reprovació de tots els grups representats a la cambra tret del PP.

“La incompareixença de la ministra ens va impedir saber quan vol el ministeri que s’iniciïn les obres del tercer carril que han d’unir el port de Tarragona amb el nus de Castellbisbal amb ample de via internacional. Doncs res, van decidir no donar la cara i evadir les seves responsabilitats en un dels actes més impropis, realment de vergonya aliena, que es recorden al Congrés.”

“Doncs quina ha estat la nostra sorpresa quan ahir ens vàrem assabentar pels mitjans de comunicació que la ministra pensava visitar avui el litoral tarragoní per fer una roda de premsa on no només no ha anunciat res sinó que ha demostrat una preocupant manca de coneixement del territori”, ha reblat el diputat socialista.

Cal tenir present que aquesta visita oficial de la ministra de Foment no ha estat comunicada ni tan sols als diputats del territori que formen part de la Comissió de Foment del Congrés, en un gest de menyspreu sense precedents.

Joan Ruiz ha ironitzat dient que “almenys la ministra ha estat capaç de trobar la estació de Cambrils quan fa dues setmanes ni tan sols va saber trobar la sala on es duia a terme la Comissió de Foment.”


Pel diputat tarragoní “cal que el PP passi a l’oposició i recuperi, com a mínim, el respecte al normal funcionament de les institucions democràtiques. Tan de menyspreu i de prepotència són intolerables. Crec que cada cop són més els ciutadans que perceben aquesta evidència tret dels dirigents d’alguna força política que continuen bloquejant un canvi que cada dia que passa és demostra que és més necessari que mai.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada