dimarts, 12 de març del 2013

MARIA JESÚS SEQUERA: “LA GENERALITAT DEU ALS AJUNTAMENTS DEL BAIX PENEDÈS MÉS DE 13 MILIONS D’EUROS”




“En aquests moments la Generalitat deu als Ajuntaments del Baix Penedès més de tretze milions d’euros. Només a l’Ajuntament del Vendrell se li deuen quasi set milions d’euros. Davant d’aquesta situació, els socialistes fem una crida al Govern d’Artur Mas perquè assumeixi els seus compromisos i pagui el que deu als Ajuntaments de la comarca”, amb aquesta contundència s’ha manifestat avui Maria Jesús Sequera, senadora socialista i portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Albinyana.

Segons Sequera, “el Govern d’Artur Mas està portant a les finances municipals al llindar del precipici. El pitjor de tot plegat és que qui surt perdent són els ciutadans que són els que després es troben amb els serveis municipals mutilats. Des del PSC demanem, un cop més, a la Generalitat que pagui els diners que té compromesos amb els municipis i que fixi un calendari de pagament d’aquest deute. Així no podem continuar ni un minut més.”

La senadora socialista ha explicat que “sense risc a exagerar” la situació econòmica que es viu a molts Ajuntaments “és dramàtica.” Des del PSC s’alerta que la tessitura més alarmant és que aquest deute afecta als serveis socials municipals i a la l’atenció a la dependència. “Parlem de serveis bàsics que necessiten com l’aire que respiren les persones que es troben en una situació més vulnerable donat l’efecte devastador de la crisi econòmica.”

En darrer terme, Maria Jesús Sequera ha fet una crida “als diputats, alcaldes i regidors de CiU al Baix Penedès perquè no siguin còmplices d’aquesta injustícia que va en detriment de la qualitat de vida dels habitants de la seva comarca. Crec que haurien de ser els primers en exigir al Govern que compleixi amb el Baix Penedès i que ens doni el que per llei i per volum poblacional ens pertoca.”  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada