dijous, 14 de març del 2013

EL PSC CRÍTICA LA CONFUSIÓ QUE EL GOVERN DEL PP HA GENERAT EN RELACIÓ AL TRAÇAT DEL CORREDOR DEL MEDITERRANI AL SEU PAS PER TARRAGONA



El diputat del PSC per Tarragona i membre de la Comissió de Foment del Congrés, Joan Ruiz, ha lamentat avui “la confusió que el Govern del PP ha generat aquests darrers dies en relació al traçat del Corredor del Mediterrani al seu pas per Tarragona. Com si no hi haguessin més problemes, el ministeri de Foment es despenja dilluns amb un comunicat que assenyala que el traçat del Corredor passaria per Madrid i Saragossa, sense dir res de Tarragona.”



Joan Ruiz es refereix a la nota de premsa que el ministeri de Foment va publicar dilluns en la què es parlava d’un traçat d’Almeria fins a València, de València fins a Madrid, de Madrid fins a Saragossa i d’allà fins a Barcelona i la frontera francesa, excloent el traçat del tram València-Barcelona per Tarragona.


“Vull deixar molt clar que això no és així. Malgrat l’error comunicatiu greu del ministeri de Foment i el silenci dels diputats del PP per Tarragona, el que estableix el projecte rubricat és una ruta alternativa per arribar a Barcelona però tenint com a traçat principal el litoral, i per tant, Tarragona, com és lògic i com sempre hem defensat els socialistes. L’únic que ha aconseguit el ministeri de Foment i el silenci del PP de Tarragona és generar una polèmica absurda.”


Finalment, el diputat socialista ha denunciat “l’aturada de les inversions del ministeri de Foment per desenvolupar els Corredors projectats. En aquests moments, contemplem caigudes en les licitacions d’obres superiors al 60% en relació a l’any passat. Un 60%! I això que l’any passat ja va ser un any molt dolent...”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada