dilluns, 12 de març del 2012

LA JSC DE LES COMARQUES TARRAGONINES ENGEGA UNA CAMPANYA CONTRA LA REFORMA LABORAL DEL PP


El primer secretari de la JSC de les comarques tarragonines, Alejandro Caballero, ha presentat aquest dilluns la campanya contra la reforma laboral que la Joventut Socialista durà a terme al Camp de Tarragona.

Segons ha desgranat Caballero, totes les agrupacions de la JSC de les comarques tarragonines sortiran al carrer per recollir signatures contra la reforma laboral i per informar al jovent sobre els seus “efectes nocius que es traduiran amb més atur i més precarietat per als joves al món del treball.”

Així mateix, des de la JSC s’ha denunciat que “les polítiques de retallades permanents de la dreta, CiU i PP, allà on governa està portant als joves a un carreró sense sortida.”

Alejandro Caballero ha posat dos exemples d’aquestes retallades que comporten problemes addicionals per als joves. “Primer exemple, la decisió del Govern de CiU d’apujar les taxes universitàries suposarà que mes de 11.000 estudiants de la Universitat Rovira i Virgili vegin com els preus de les seves matrícules s’incrementaran el curs vinent al mateix temps que es reduiran les beques. En total, més de 90 milions d’euros en retallades a les universitats públiques del país. Aquesta és la societat que volem?”

Pel que fa al segon exemple, des de la JSC s’assenyala que la decisió del Govern del PP d’eliminar les ajudes al lloguer per als joves ja ha suposat que més de 8.000 joves de les comarques tarragonines s’hagin quedat sense la aquesta prestació de 210 euros mensuals per pagar el lloguer del seu habitatge el que ha provocat que molts hagin hagut de tornar a la casa dels seus pares.

Finalment, Alejandro Caballero ha afirmat que “si la dreta continua laminant el futur dels joves serem la primera generació des de la Guerra Civil en què, objectivament, viurem amb pitjors condicions de vida material i amb menys expectatives de futur que els nostres pares. Mentre l’atur juvenil s’apropa al percentatge del 50% els joves espanyols són els joves de tota la Unió Europea que registren un major nombre de descarregues a Internet de material d’oci i de jocs. De fet, sembla que el Govern i els poders econòmics vulguin canviar el nostre dret a un treball digne per la Playstation 3.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada