dimarts, 27 de març del 2012

JORDI GABAS, NOU PRIMER SECRETARI DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE VALLS


L’assemblea de l’agrupació socialista de Valls ha elegit Jordi Gabas com a nou primer secretari de l’agrupació per als propers quatre anys. Tant el primer secretari com la nova comissió executiva del PSC de Valls van ser elegits amb el vot unànime de tots els afiliats que van prendre part en l’assemblea de l’agrupació.

Així, la nova executiva de l’agrupació ha quedat formada per les següents persones: Jordi Gabas, com a primer secretari, Sara Pagà, com a secretaria d’organització, Màxima Serrano, com a adjunta a organització, Núria Segú, secretaria de política parlamentària, Rosa Maria Ibarra, secretaria de política municipal, Xavier Esplugues, secretari de política comarcal, Josep Ramon Moreno, secretari de finances, Joan Canela, secretari d’estratègia i acció política, Manel Ordoño, secretari de projectes i activitats, Jacint Gasco, secretari de coordinació a Picamoixons, Jordi Armengol, secretari d’implantació, i Eva Sánchez, com a secretaria de suport logístic.

L’assemblea també va elegir als companys Jordi Gabas, Manel Ordoño i Josep Lluís Cusidó, com a representants del socialisme vallenc al Consell de Federació del PSC.

En les seves primeres declaracions com a primer secretari del PSC de Valls, Jordi Gabas, ha subratllat “la gran tasca duta a terme pel socialisme vallenc en la transformació que ha viscut la ciutat en aquests darrers 30 anys. Durant aquests propers quatre anys continuarem treballant per millorar la nostra ciutat, que tant ens estimem, i sobretot per estar al costat dels vallencs i les vallenques que estan acusant de ple els efectes de la crisi i de les retallades en serveis i drets socials bàsics que apliquen CiU i PP allà on governen.”

El primer secretari de la Federació del PSC del Camp de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va assistir a l’assemblea de l’agrupació socialista de Valls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada