diumenge, 25 de març del 2012

JOSEP MASDEU: “LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA INVERTIRÀ MÉS DE 6,4 MILIONS D’EUROS A L’ALT CAMP EN EL MARC DEL PLA D’ACCIÓ MUNICIPAL”


El portaveu del grup socialista a la Diputació de Tarragona, Josep Masdeu, ha explicat que “a nivell de l’Alt Camp el Pla d’Acció Municipal 2012-2016 de la Diputació permetrà invertir més de 6,4 milions d’euros a la comarca. Es tracta d’un volum inversor que beneficiarà a tots i cadascun dels 23 municipis de l’Alt Camp. Per exemple, a Valls es preveu una inversió de 551.099 euros.” Així ho ha desgranat el diputat socialista en el marc de la trobada que el grup del PSC de la Diputació ha mantingut amb els alcaldes i regidors socialistes de la comarca de l’Alt Camp.

“En el conjunt de la província aquest volum inversor s’eleva fins als 61 milions d’euros. A més, atenent a les dificultats econòmiques que viuen els ajuntaments, les aportacions d’enguany es podran destinar a despesa corrent per tal de pagar a proveïdors. Es tracta d’una mesura molt útil per als consistoris que han d’afrontar la davallada d’ingressos municipals.”

Josep Masdeu també ha donat a conèixer el conveni recentment subscrit per la Diputació de Tarragona amb la Generalitat pel qual la Diputació avançarà 15 milions d’euros als municipis per permetre que aquests puguin sufragar serveis bàsics com les llars d’infants municipals, les beques de menjador o els fons locals de cooperació. “Abans del 20 d’abril s’avançaran aquests diners compromesos per la Diputació. Malgrat aquesta decisió responsable continuem reivindicant a la Generalitat que pagui els diners que deu als ajuntaments catalans, uns recursos bàsics per garantir el manteniment dels serveis i prestacions municipals que ens demanden els ciutadans.”

Finalment, el portaveu de grup socialista ha subratllat “la gran feina que els alcaldes i regidors socialistes de l’Alt Camp estan duent a terme en aquests moments de dificultats. El PSC és la segona força a la comarca en nombre de regidors, a molta distància de la resta de formacions polítiques. Vull posar de relleu el treball que els quatre alcaldes, els més de 50 regidors i els cinc consellers comarcals del PSC estan fent a les institucions per posar el fil a l’agulla i donar resposta a les necessitats reals dels seus convilatans”, ha afirmat Masdeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada