dimecres, 28 de març del 2012

ELS REGIDORS DEL PSC DE SALOU CEDIRAN DEMÀ DIA DE LA VAGA GENERAL LA PART PROPORCIONAL DEL SEU SOU A ENTITATS BENÈFIQUES DEL MUNICIPI


El PSC de Salou rebutja amb fermesa la reforma laboral impulsada pel Govern del PP i exigeix la seva retirada. D’acord amb aquesta convicció els cinc regidors del PSC a l’Ajuntament de Salou, Antoni Brull, Zacarias Henar, Rosa Pasquina, Aitor Arruego i Rosa Sanahuja se sumen a la iniciativa de renunciar a la part proporcional del seu sou mostrant així el seu suport a la vaga general convocada per demà dijous, 29 de març.

Pel primer secretari del PSC de Salou, Antoni Brull, “aquesta reforma és un atac frontal a l’Estat de dret i no només no aconseguirà generar ocupació sinó que abaratirà l’acomiadament, provocant més precarietat i més desigualtats.”

Cal recordar que el sou dels regidors de la oposició a l’Ajuntament de Salou es calcula en base a les assistències als plens i comissions. El proper dia 29, dia de la vaga general es dóna el cas que no hi ha programada cap comissió, tot i això, i per tal de refermar el compromís dels regidors amb la convocatòria de vaga, els regidors cediran la part proporcional a dues entitats benèfiques de Salou.

“Els socialistes sempre hem estat compromesos amb els drets dels treballadors i ara, més que mai, amb les persones que estant patint dificultats degut a la crisi, per això volem contribuir i col·laborar un cop més amb entitats socials del municipi que tanta feina abnegada estant fent”, ha conclòs Antoni Brull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada