dilluns, 19 de març del 2012

EL PSC RECORDA AL PP QUE HA DE GARANTIR UNA INVERSIÓ DE 2.000 MILIONS D’EUROS PER AL CORREDOR DEL MEDITERRANI EN ELS PRESSUPOSTOS DE L’ESTAT


El diputat del PSC al Congrés per Tarragona, Francesc Vallès, ha record avui “al Govern del PP que els pressupostos de l’Estat per al 2012 han de garantir una inversió de 2.000 milions d’euros pel Corredor del Mediterrani, des de la frontera francesa fins a Algesires. Sense aquesta inversió el Corredor no es podrà executar en els terminis previstos i no ens podem permetre cap dilació. Vull recordar que els Governs socialistes van invertir més de 8.000 milions d’euros en la construcció del Corredor del Mediterrani durant aquests darrers anys.”

Francesc Vallès ha explicat que “estem davant de la prova del nou per determinar quin és el compromís real del PP amb el Corredor. Aquí no valen declaracions de bones intencions ni subterfugis administratius. Si el Govern de Rajoy i els diputats populars per Tarragona creuen en el projecte han de garantir que hi hagi aquest volum inversor per permetre, per exemple, el desdoblament de la connexió ferroviària entre Tarragona i Vandellòs dins del termini previst.”

El diputat socialista també ha demanat als agents socials i econòmics de Tarragona que s’impliquin decididament en la defensa d’una infrastructura que implicarà generació de llocs de treball i una millora substancial de la nostra competitivitat. “Ens estem jugant la garantia del nostre desenvolupament econòmic, per tant, no ens podem permetre dilacions en la construcció d’una infrastructura bàsica que suposarà la creació de llocs de treball en aquest territori. Seria una greu irresponsabilitat...”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada