divendres, 20 de maig del 2011

VOTA PER TARRAGONA


La campanya és l’examen final del teu treball com a alcalde, en el qual l’oposició actua com a fiscal implacable, no sempre just però que en tot cas posa l’accent en allò negatiu i fins i tot, de vegades, pretén convertir allò positiu en negatiu.

Amb satisfacció constato que hem passat l’examen amb nota. En primer lloc, els ciutadans, 7 de cada 10, creuen que Tarragona ha millorat. En segon lloc, la campanya ha servit per conèixer que fins i tot l’oposició reconeix els avenços assolits. En tercer lloc, el nostre examen del programa ens porta a afirmar que hem complert els nostres compromisos. Han estat 4 anys en què s’ha posat fi a la crispació, hem aprovat l’Ajuntament al ciutadà, hem fet micropolítica amb obres que estan al servei de les persones, hem desencallat tots els temes, alguns paralitzats des de feia dècades. I tot això malgrat la crisi. Però en campanya també es parla de futur, i hem comprovat que tenim un programa sòlid i som l’únic partit amb programa per governar.

Les enquestes, inevitables en qualsevol procés electoral, ens mostren com a clars vencedors. Durant la campanya he sentit l’escalfor de la gent, i per això crec que clarament serem la força més votada, amb un avantatge considerable. Però l’enquesta definitiva només és la de diumenge 22, en què necessitem convertir en vot aquest suport ciutadà que sentim, perquè a partir del 22 caldrà formar govern i espero que tots els partits prioritzem respectar la voluntat popular perquè governi qui tingui aquest suport majoritari.

Per últim, com a alcalde, com a ciutadà i com a candidat, vull demanar als tarragonins i tarragonines que acudeixin a les urnes i votin. Que em votin a mi o a qui creguin que pugui ser el millor alcalde, però que en tot cas que no renunciïn al dret a triar qui dirigirà la ciutat durant els propers anys.

Article de Josep Fèlix Ballesteros publicat avui al Diari de Tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada