dimarts, 10 de maig del 2011

MIQUEL MARTIL: “LES PARAULES DEL SENYOR DOMINGO SÓN INDIGNES D’UN FILL DEL PENEDÈS”


Miquel Martil, primer secretari de l’agrupació socialista del Baix Penedès interior i alcalde de Sant Jaume dels Domenys, ha afirmat avui que “les paraules del diputat de CiU, senyor Domingo, són indignes d’un fill del Penedès. Ens sembla increïble que amb les seves paraules el senyor Domingo encobreixi les retallades socials més arbitràries i injustes de la història del país.”

Martil respon d’aquesta manera a les declaracions del diputat convergent, Jaume Domingo, qui va afirmar que el PSC feia demagògia en relació al probable tancament del torn de nit del CAP de l’Arboç.

Doncs bé, Miquel Martil ha reiterat “la defensa aferrissada dels socialistes pel que respecte al manteniment del servei del CAP de l’Arboç en la seva integritat. Cal que li recordem al senyor Domingo i als diputats i dirigents de CiU que estem parlant d’un servei de 24 hores que presta atenció sanitària no només als veïns de l’Arboç sinó a molts municipis de l’entorn (Banyeres, Llorenç, Sant Jaume, Castellet i la Gornal...).”

“Demanem a CiU que deixin de donar lliçons de moralitat que no s’apliquen i que se sumin a aquest clam unànime del territori en favor d’un servei tan essencial com és l’atenció sanitària. En un tema tan important no valen excuses ni culpabilitzar als altres de les decisions pròpies. Està CiU a favor o en contra del tancament del torn de nit del CAP de l’Arboç? Encara esperem la resposta...”

Finalment, el primer secretari de l’agrupació socialista del Baix Penedès interior ha afirmat que “els ciutadans ja estem cansats del típic argumentari victimista de CiU que atribueix sempre als altres els errors que li són propis. De moment, el govern “dels millors” del senyor Mas l’únic que ha aconseguit és que els ciutadans surtin al carrer en defensa d’un model de sanitat pública que ens ha costat molt de construir i que és patrimoni de tots els catalans.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada