dijous, 26 de maig del 2011

L’EXECUTIVA DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE TARRAGONA DÓNA CONFIANÇA A L’ALCALDE BALLESTEROS PER ASSOLIR UN GOVERN ESTABLE A TARRAGONA ENCAPÇALAT PER ELL


La comissió executiva de l’agrupació socialista de Tarragona ha fet una valoració positiva del resultat obtingut pel PSC a la ciutat de Tarragona a les eleccions municipals celebrades diumenge passat. En aquest sentit, l’executiva socialista ha subratllat que “el PSC ha estat la força més votat a la ciutat amb quasi el doble de vots que la segona i tercera forces polítiques.”

Així mateix, l’executiva ha manifestat el seu “ple suport i confiança” a l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros “per tal que dugui a terme les negociacions que han de conduir a la formació d’un govern municipal fort i estable a la ciutat, sempre liderat i encapçalat per ell.”

D’acord amb aquesta decisió, l’alcalde durà a terme properament les gestions i converses formals amb la resta de forces polítiques representades al consistori. Ara mateix, encara no hi ha cap calendari establert per aquests contactes.

Finalment, l’executiva de l’agrupació socialista de Tarragona afirma que contempla tots els escenaris possibles “sense apriorismes.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada