dijous, 19 de maig del 2011

EL PSC DENUNCIA VICTÒRIA FORNS PER ÚS IL.LEGAL DE MITJANS DE L’AJUNTAMENT I VULNERACIÓ DE LA LLEI DE PROTECCIÓ DE LES DADES DE CARÀCTER PERSONAL

El PSC ha denunciat avui davant la Junta Electoral la tramesa a tots els funcionaris de l’Ajuntament d’una carta com a candidata en aquestes eleccions.

La sra. Forns ha fet trameses de 20 en 20 usuaris sense demanar permís. És un enviament irregular, perquè es fa utilitzant la base de dades de l'Ajuntament sense demanar permís als usuaris i, a més, per a finalitats que no són les pròpies de regidora incomplint així la normativa d’usos perquè utilitza la base de dades per una comunicació que no és ni laboral i professional, i per tant no respon a la finalitat de creació del tractament.

Inicia l'escrit dient "Us escric aquestes lletres com a alcaldable a l’Ajuntament de Tarragona per CiU". Per tant ho fa en condició de candidata i no pas en condició de portaveu del grup municipal de CiU. Ha utilitzat el directori d’adreces electròniques professionals dels funcionaris del consistori, per tal d’enviar-los informació no professional, per part d'una candidata.


A més, la campanya no havia començat i ella la comença abans d’hora


Legislació aplicable


· LO 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, articles


· L 34/2002 d e Serveis de la Societat de la informació i el Comerç
Electrònic


· Directiva 95/46
· Rd 1720/07 de 21 de desembre que desenvolupa la LO 15/1999, art 2.2.

· Instrucció 1/2011 de l’APDCAT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada