dijous, 26 de maig del 2011

EL PSC DE CABRA DEL CAMP ES COMPROMET A FER UNA OPOSICIÓ FERME I CONSTRUCTIVA PER CONSOLIDAR EL CANVI AL POBLE D’AQUÍ A QUATRE ANYS


El cap de llista socialista a Cabra del Camp, Sebastià Morales, ha analitzat els resultats electorals que es van produir al municipi diumenge passat. Així, l’alcaldable socialista ha remarcat que “estem molt satisfets per resultats que hem obtingut, hem guanyat vots, percentatge i regidors i ens hem quedat a les portes de consolidar el canvi que hem preconitzat i defensat durant tota la campanya.”

“El que primer que vull fer és agrair el suport dels convilatans que han confiat en nosaltres. Volem reiterar el nostre compromís amb la millora del benestar i de la qualitat de vida dels veïns de Cabra del Camp. Durant aquests propers quatre anys treballarem amb rigor, practicant una oposició ferma però constructiva pensant en l’interès general del poble.”

Pel portaveu socialista, “els resultats demostren que els veïns de Cabra estan perdent la por. Gran part del poble vol un canvi, un canvi que arribarà d’aquí a quatre anys, estem convençuts.”

El PSC va obtenir diumenge 213 vots a la Cabra del Camp, el 42% del total del sufragi i es va quedar a tan sols 17 vots de la candidatura més votada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada