dimarts, 10 de maig del 2011

EL PSC DE RIUDOMS PRESENTA EL SEU PROGRAMA ELECTORAL A LES ELECCIONS DEL 22 DE MAIG


La candidatura socialista a Riudoms ha presentat aquest dimarts les principals propostes del programa electoral amb el que el PSC es presenta a aquestes eleccions municipals.

En paraules del cap de llista socialista, Marcel·lí Garriga, que lidera la candidatura del PSC per primer cop, “els socialistes ens presentem a aquests comicis amb una llista renovada i amb un grup de persones que tenen un “leitmotiv” en comú: tots els riudomencs comptem!”

Pel que fa al programa electoral, “des del PSC volem fer de Riudoms un poble on les polítiques socials i els serveis als ciutadans tinguin prioritat sobre les grans inauguracions. En la mateixa línia, fomentarem una major transparència de la gestió municipal i propiciarem que tots els veïns del poble s’impliquin en la presa de decisions que els afecten.”

“Crèiem que hi ha una altra manera de governar diferent de la que ha practicat CiU durant tots aquests anys, una manera de governar, la que defensa el PSC, que se sintetitza en la transparència, la participació ciutadana i les polítiques socials.”

Marcel·lí Garriga, de 44 anys, prové del món associatiu, ha estat president de l’AMPA de l’escola i de l’institut i vice-president de l’escola de futbol del Baix Camp. Actualment també és el secretari d’organització de l’agrupació socialista de Riudoms.

Marcel·lí Garriga es defineix com “una persona dialogant que està en política per millorar la vida quotidiana dels veïns de Riudoms, unes característiques que es poden estendre a la resta de membres de la meva candidatura que provenen de tots els àmbits socials i associatius del poble.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada