diumenge, 8 de maig del 2011

EL PSC PRESENTA EL SEU PROGRAMA ELECTORAL A L’ALBIOL


Unes 80 persones han assistit a l’acte de presentació de la candidatura i del programa electoral del PSC-PM al municipi de l’Albiol, al Baix Camp. Aquest acte de presentació ha tingut com a escenari la sala Urrutia del nou edifici de l’Ajuntament a les Masies Catalanes.

L’actual alcalde, i candidat a la reelecció, Andreu Carrasco ha posat de relleu que “els socialistes ens presentem amb il·lusió renovada per continuar treballant per garantir un poble de tots on no calgui sortir del municipi per tenir accés als serveis essencials que ens demanen els nostres veïns.”

“Nosaltres volem donar continuïtat a la bona feina que hem endegat durant aquests darrers anys i, alhora, continuar progressant amb idees noves. Per això hem renovat la nostra candidatura incorporant molta gent jove del poble.”

Finalment, Andreu Carrasco ha defensat que els municipis demogràficament petits com l’Albiol també tenen el seu protagonisme i la seva importància en el conjunt de la comarca. “Si obtenim, com espero, la confiança dels nostres veïns per seguir governant quatre anys més mantindrem ferm el nostre compromís d’aconseguir que els quatre nuclis del municipi (el poble, els masos, Masies Catalanes i Bonretorn) disposin d’uns paràmetres de qualitat de vida d’excel·lència.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada