dijous, 19 de maig del 2011

L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DEL BAIX PENEDÈS INTERIOR RECULL MÉS D’UN MILER DE SIGNATURES EN LA CAMPANYA PER EVITAR EL TANCAMENT DEL CAP DE L'ARBOÇ


L’agrupació socialista del Baix Penedès interior ja ha recollit més d’un miler de signatures de ciutadans en la campanya endegada per l’agrupació per impedir el tancament del torn de nit del Centre d’Assistència Primària de l’Arboç.

El primer secretari de l’agrupació, Miquel Martil, ha afirmat que “només a Sant Jaume dels Domenys ja hem recollit 350 signatures i a Banyeres del Penedès unes altres 257. De fet, la resposta de la ciutadania a aquesta campanya de recollida de signatures impulsada per l’agrupació ens reafirma en la nostra convicció de què tancar aquest servei nocturn del CAP de l’Arboç, com sembla que vol fer el Govern de CiU, és un autèntic despropòsit.”

Així mateix, Martil ha volgut deixar clar, “davant la intoxicació i la confusió evidents que està practicant CiU, que el PSC no ha convocat per dissabte cap manifestació, el que sí que farem amb tota la nostra força és donar ple suport a una mobilització convocada per una plataforma ciutadana davant del CAP que s’havia d’haver realitzat la setmana passada i que es va ajornar a causa de la pluja.”

Finalment, el primer secretari del PSC del Baix Penedès interior ha tornat a emplaçar als dirigents territorials de CiU “a què siguin valents i defensin els seus convilatans enlloc d’intentar justificar l’injustificable. Estan els caps de llista de CiU al Baix Penedès a favor de tancar el torn de nit del CAP de l’Arboç? Els sembla una proposta sensata que millorarà la qualitat de vida dels ciutadans que diuen representar? Encara estem a l’espera d’una resposta...”, ha afirmat Miquel Martil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada