dimarts, 10 de maig del 2011

MÉS DE 200 PERSONES ASSISTEIXEN A LA PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA DEL PSC A VILA-SECA


Més de 200 persones han assistit a l’acte de presentació de la candidatura i del programa electoral del PSC a Vila-seca que s’ha dut a terme a la societat El Fènix.

L’alcaldable socialista, Alberto Miñambres, ha remarcat que “a Vila-seca ha arribat l’hora del canvi, un canvi que impliqui la fi dels monòlegs i de la prepotència que practiquen alguns i que respecti totes les opinions, un canvi possible si els vilasecans anem a votar massivament el proper 22 de maig...”

Alberto Miñambres ha explicat que el programa del PSC se centra en tres eixos. “En primer lloc, les mesures de reactivació econòmica que puguem emprendre des de l’Ajuntament per generar nova ocupació al municipi. En segon terme, el foment de la participació ciutadana i dels valors cívics com a element imprescindible per construir aquesta Vila-seca de tots. Finalment, el desenvolupament social i harmònic del poble que permeti créixer sense deixar cap ciutadà al marge d’aquest progrés.”

Pel que fa a la candidatura socialista, l’alcaldable del PSC ha destacat que “es tracta d’una llista formada per persones compromeses amb Vila-seca. Persones com la Begoña Alvarez, el José Miguel Avilés, el Jaume Salvadó, la Minerva Castillo, l’Andreu López, la Rosa Maria Avilés, la Susana Morales, l’Hugo Gimeno, l’Ainoa Amigo, la Pilar Ortega, l’Aciel Aguilar, el Miguel Angel Martínez, la Meritxell De Haro, la Núria Miret, el José Angel Guerrero, la Maria Carmen Oller, la Cándida Aranda, el José Maria Rosillo, el Zainab Aarsi i el Josep Maria Roca.”

Finalment, Alberto Miñambres s’ha dirigit “a la majoria silenciosa de vilasecans que volen el canvi, a aquells dels nostres convilatans que s’han cansat de veure com el menyspreu permanent era la única resposta a les propostes en positiu d’aquells que també hem treballat per Vila-seca des de l’oposició. La prepotència no pot ser el comportament que marqui la vida política a la sala de plens de l’Ajuntament. Per això, i perquè ens cal un equip de Govern que prioritzi l’atenció i l’ajuda als ciutadans en aquests moments de crisi, cal que tots acudim a les urnes diumenge vinent i traduïm en vots a la candidatura socialista aquesta voluntat de canvi que ja és majoritària a Vila-seca.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada