dilluns, 16 de maig del 2011

EL PSC DE LA SELVA DEL CAMP OMPLE EL PAVELLÓ D’ESPORTS MUNICIPAL EN L’ACTE CENTRAL DE CAMPANYA



Més de 400 persones han omplert el pavelló municipal d’esports de la Selva del Camp en l’acte central de la candidatura socialista d’aquesta campanya de les eleccions municipals.

L’acte es va iniciar amb un sopar per a tots els assistents. Posteriorment, es va projectar un vídeo on s’exposa el programa socialista i a continuació van tenir lloc els parlaments a càrrec de Montserrat Soronellas, actual regidora, i dels nous membres de la candidatura, Salvador Miró i Alba Valiente, la candidata més jove de la llista.

Finalment, va prendre la paraula l’alcaldable socialista i actual alcalde, Josep Masdeu, qui va agrair la participació de tots els voluntaris de la campanya del PSC. Així mateix, Masdeu els va encoratjar “a seguir treballant per fer possible que la Selva continuï progressant, garantint la qualitat de vida de tots els seus veïns i evitant que cap ciutadà del poble quedi al marge d’unes mínimes condicions de vida dignes.”

“Volem guanyar les eleccions per continuar treballant per la Selva amb la qual somiem. Una Selva que ha d’estar regida pels ideals que han estat presents fins ara: la llibertat, la igualtat i la solidaritat acompanyades pel talent, amb coratge per treballar i amb l’orgull d’estimar a les persones.”

L’acte va acabar amb el lliurament de roses als assistents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada