diumenge, 15 de maig del 2011

MÉS DE 400 PERSONES OMPLEN EL CENTRE CULTURAL MUNICIPAL EN L’ACTE CENTRAL DE CAMPANYA DEL PSC DE VALLS


Més de 400 persones han participat en l’acte central de campanya del PSC de Valls que s’ha dut a terme aquest diumenge al Centre Cultural municipal de la capital de l’Alt Camp. L’acte ha comptat amb la participació de vallencs i vallenques de totes les edats que han gaudit amb la presència d’inflables i animadors pels més petits i havaneres per als més grans.

Pel que fa a les intervencions, Xavier Sabaté, primer secretari del PSC del Camp de Tarragona i diputat socialista al Parlament, ha fet una crida a la ciutadania per tal d’enviar diumenge vinent, en forma de vots a les urnes, un missatge clar i inequívoc “a aquest Govern de dretes que vol retallar els serveis i prestacions de l’Estat del benestar.”

Per la seva banda, Núria Segú, candidata socialista a l’alcaldia de Valls, ha afirmat que “amb les retallades impulsades pel Govern de CiU en sanitat i ensenyament no tots serem iguals. N’hi haurà uns que s’ho podran pagar i uns altres que s’hauran d’esperar... i després ens diuen que Valls som tots!”

Núria Segú ha reiterat que la generació de nous llocs de treball a Valls i la potenciació dels serveis a les persones són els dos eixos medulars del programa que defensa el PSC. “Nosaltres impulsarem la creació de nova ocupació, reactivarem l’activitat econòmica i garantirem els serveis que els vallencs i vallenques necessiten i que ara ens volen retallar.”

“Els socialistes rebutgem totalment aquestes retallades. Nosaltres practicarem l’austeritat i el rigor en la gestió dels diners públics, i ho farem enfocant aquests recursos municipals a les persones i l’ocupació.”

Finalment, Núria Segú ha fet una crida “a l’electorat progressista de la ciutat a què vagi a votar massivament diumenge vinent. Valls és una ciutat progressista i ara més que mai ens cal un Ajuntament que vetlli perquè cap vallenc o vallenca es quedi al marge d’unes mínimes condicions de benestar i de vida dignes. Aquesta és la meva convicció moral i el meu compromís i a això dedicaré el millor de mi mateixa aquests propers quatre anys si sóc elegida com la vostra alcaldessa.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada