dimecres, 15 de febrer del 2017

SANTIAGO CASTELLÀ PRESENTA LA SEVA CANDIDATURA PER LIDERAR L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE TARRAGONA



El professor de Dret internacional i relacions internacionals de Santiago Castellà ha presentat avui la seva candidatura per optar a ser elegit primer secretari de l’agrupació socialista de Tarragona.

En la seva intervenció, Santiago Castellà ha manifestat la seva voluntat de liderar una “candidatura trencadora. Una candidatura per activar el socialisme a la ciutat, parlar amb totes les entitats i ser presents a tots els barris i nuclis de Tarragona. Els i les socialistes som l’esquerra útil al servei dels interessos dels tarragonins i tarragonines i ara volem donar un nou impuls a aquest compromís amb propostes més concretes i eficaces.”

Santiago Castellà vol impulsar “un canvi substancial en la forma de fer política i relacionar-se amb la societat. Per això m’acompanyaran un conjunt de companys i companyes, un equip on hi ha molta gent jove relativament nova en termes orgànics. Persones compromeses, amb valors d’esquerra, i amb molta il·lusió per impulsar acció política pensant en la ciutat del 2020-25.”     

Pel que fa a la nova comissió executiva, Santiago Castellà ha avançat que Joan Sanahujes serà el secretari d’organització i finances, amb Guillermo García de Castro com a adjunt. Roser Recasens, serà la presidenta de l’agrupació d’una comissió executiva que crearà una escola de formació alcalde Recasens centrada en el debat polític i en la formació dels afiliats i militants socialistes tarragonins. Així mateix, quatre regidors socialistes de l’Ajuntament: Begoña Floria, Ana Santos, Ivana Martínez i Pau Pérez, formaran part de la nova executiva.

“Estic convençut que estem vivint el final de la crisis de la política tradicional, amb el conseqüent augment del populisme i de l’extrema dreta. Durant la crisis econòmica la ciutadania ho ha passat molt malament i l’esquerra, a vegades, no ha sabut estar a l’altura del que ens demandaven les classes populars. Cal escoltar més a la gent, estant més a peu de carrer, perquè els i les socialistes som la força que millor articula els interessos majoritaris de la societat tarragonina. Aquest és el nostre compromís i per això presento avui la meva candidatura”, ha afirmat Santiago Castellà.


Aquest divendres, 17 de febrer, l’assemblea de l’agrupació socialista de Tarragona haurà de votar i elegir al nou primer secretari i la nova comissió executiva que liderarà l’agrupació aquests propers quatre anys. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada