dimarts, 21 de febrer del 2017

EL PSC DEMANA AL GOVERN QUE EXECUTI EL PROJECTE DE MILLORA DELS ACCESSOS DE LA N-340 AMB AMPOSTA PER UN IMPORT DE 1.840.410 EUROS



El diputat al Congrés per Tarragona Joan Ruiz ha anunciat avui que “el mateix Govern reconeix que té redactat un projecte de millora de l’enllaç de la N-340 amb Amposta per una quantia total de 1.840.410 euros. Ara bé, dilata l’execució d’aquesta inversió a una simple referència als pressupostos generals de l’Estat. Els socialistes entenem que aquesta inversió és necessària, de fet és un clam al territori, i, per tant, s’ha d’executar quan més aviat millor, sense més dilacions ni demores.”

Joan Ruiz ha explicat que aquesta informació s’obté de la resposta oficial del Govern a la pregunta plantejada pel grup socialista ja fa mesos referent a quan té intenció d’executar l’executiu de Rajoy els treballs de millora dels accessos de la carretera nacional 340 amb el municipi d’Amposta, a les terres de l’Ebre.

“Com ja vàrem denunciar aquestes obres s’haurien d’haver dut a terme fa dos anys però continuen ajornades sine die en algun calaix del ministeri de Foment. Això no és de rebut perquè l’import de les obres és perfectament assumible pel Govern i perquè la millora d’aquests accessos és necessària, en especial, la millora de la zona que travessa el canal dret del riu Ebre i que es creua amb la carretera de Sant Jaume d’Enveja. Els socialistes seguirem insistint en aquesta direcció.”

El diputat tarragoní ha avançat que el grup socialista seguirà preguntant al ministeri de Foment pel calendari d’obres dels treballs d’execució i exigint la seva concreció immediata.

Per la seva banda, el portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Amposta Francesc Miró ha agraït la iniciativa duta a terme pel grup socialista al Congrés. “Sempre he afirmat que cal defensar els interessos d’Amposta a tot arreu, a totes les institucions, sobretot en aquelles, com és el cas de Foment, on es decideixen infraestructures vitals per als nostres interessos.”

Miró ha lamentat “que coneguem informacions tan importants com aquesta per accions polítiques del grup socialista i no pel lideratge de l’alcalde i del seu equip de Govern. Tot i això els socialistes continuarem defensant les reivindicacions ampostines allà on calgui conscients com som que si el Govern municipal no fa la feina cal que els grups que estem a l’oposició prioritzem iniciatives com aquesta i les posem al servei de la defensa de la voluntat dels ciutadans d’Amposta.”


El portaveu socialista a Amposta ha reiterat la posició del PSC en aquest tema consistent en defensar la necessitat d’arranjar i millorar els accessos per carretera a Amposta. “Parlem de la mobilitat de les persones i també de promoció de la competitivitat del nostre teixit productiu. És vital, en aquest sentit, garantir uns accessos i comunicacions per carretera del màxim nivell per no perdre cap oportunitat de generació d’activitat econòmica. Per tant, continuarem emplaçant al nostre grup parlamentari a les Corts Generals a perseverar en la satisfacció d’aquesta justa reivindicació del poble d’Amposta”, ha conclòs el regidor socialista.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada