divendres, 17 de febrer del 2017

SANTIAGO CASTELLÀ ELEGIT PRIMER SECRETARI DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE TARRAGONA AMB EL 80% DELS VOTS



Santiago Castellà ha estat elegit aquest divendres primer secretari de l’agrupació socialista de Tarragona pels propers quatre anys. Castellà i la nova executiva han obtingut el suport majoritari dels afiliats socialistes que han assistit a l’assemblea de l’agrupació. En concret, la votació final ha registrat un 80% de vots afirmatius, un 3’5% de vots negatius, un 3’5% de vots nuls i un 13% de vots en blanc.

Pel que fa a la nova comissió executiva, en destaca l’entrada de gent jove i de militants que fins ara no han tingut responsabilitats orgàniques així com la continuïtat de persones amb una acreditada experiència política. Així, a banda de Santiago Castellà, han estat elegits membres de l’executiva Roser Recasens, com a presidenta, i Joan Sanahujes, com a secretari d’organització amb Guillermo García de Castro com a adjunt.

També han estat escollits membres de la nova comissió executiva Eloi Menasanch i Cecilia Mangini, com a responsables de l’àrea de formació i dinamització, José Cosano i Pere Valls, com a titulars de l’àrea d’implantació, i Sandra Ramos, com a secretària de comunicació.  

Completen la nova comissió executiva Teresa Carrera, Mireia López, Carles Castillo i Ivana Martínez, com a membres de la secretària d’acció política, Begoña Floria, Ana Santos i Pau Pérez, com a membres de la secretària d’acció municipal, i Carme Cabré com a vocal.

En la seva primera intervenció com a primer secretari de l’agrupació, Santiago Castellà ha destacat que “volem fomentar un canvi substancial en la forma de relacionar-nos amb la ciutadania per donar un nou impuls al projecte socialista per la ciutat que, n’estem convençuts, és majoritari i encara pot sumar noves sinèrgies. En aquest sentit volem ampliar la base social tarragonina que dóna suport al projecte de transformació progressista liderat per l’alcalde Ballesteros i el seu equip municipal.”


Així mateix Santiago Castellà ha reiterat la seva disposició a treballar per reforçar els valors que singularitzen el projecte socialista per Tarragona. “Som el partit que defensa la igualtat d’oportunitats, l’ecologia, el laïcisme i el feminisme com a instruments per garantir la llibertat. Som l’esquerra útil al servei dels interessos dels ciutadans i ciutadanes de Tarragona. El partit que millor lluita contra l’augment de la pobresa i de les desigualtats socials. Iniciem aquest període amb molta il·lusió perquè estem convençuts que el socialisme té molt futur en aquesta ciutat”, ha conclòs el nou primer secretari de l’agrupació socialista de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada