dimecres, 22 de febrer del 2017

EL PSC ARRENCA AL PARLAMENT COMPENSACIONS PER ALS RESIDENTS I USUARIS HABITUALS DE LES AUTOPISTES AL BAIX PENEDÈS



El grup socialista al Parlament ha aconseguit fer aprovar dues esmenes als pressupostos de la Generalitat d’enguany sobre la problemàtica dels peatges a la comarca del Baix Penedès.

D’una banda el Govern haurà de garantir els recursos per compensar els residents i usuaris habituals de les autopistes AP-7 i C-32 al seu pas pel Baix Penedès. Aquesta garantia s’haurà de reflectir en les previsions pressupostàries fins que no es duguin a terme altres mesures alternatives.

D’altra banda el Govern haurà d’incloure en els pressupostos d’enguany una partida per realitzar els arranjaments i la senyalització necessària per adequar la carretera C-31 a la seva nova condició de via comarcal en el seu tram al Baix Penedès. Aquesta esmena ha estat defensada pel PSC arran d’una resolució anterior al Parlament que canviava la classificació d’aquesta via per tal de reflectir el seu caràcter urbà i evidenciar el seu nivell desmesurat de trànsit.

En relació a aquesta qüestió el diputat socialista per Tarragona Carles Castillo ha afirmat que “les esmenes aprovades no especifiquen l’import econòmic però són d’obligat compliment per al Govern que haurà de calcular el cost total d’ambdues accions i incloure-les en el pressupost.”

Castillo ha afegit que “el grup socialista farà un seguiment exhaustiu per assegurar que el Govern no s’evadeixi d’aquest tema tan essencial per als veïns de la comarca del Baix Penedès.”


En aquest sentit, el diputat socialista ha recordat que “en el tema dels peatges al Baix Penedès el Govern ja fa temps que està marejant la perdiu i evita mullar-se i això s’ha d’acabar. Els ciutadans del Baix Penedès mereixen del Govern una resposta aquí i ara i no continuar vivint en el llimbs del regne de la incertesa”, ha emfatitzat Castillo.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada