dimecres, 2 de setembre de 2015

JOAN RUIZ: “EL SENYOR FERNÁNDEZ HA D’EXPLICAR PERQUÈ DES DE QUE GOVERNA EL PP TARRAGONA PERD 186 MILIONS D’EUROS ANUALS EN ELS P.G.E.”El diputat socialista al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, s’ha mostrat avui “sorprès” per les recents declaracions del diputat del PP, Alejandro Fernández, en les què aquest qualificava “d’irresponsables” les esmenes presentades pel grup socialista per augmentar les inversions destinades a Tarragona en el marc dels pressupostos generals de l’Estat per al 2016.

En aquest sentit, el diputat socialista ha emplaçat al diputat del PP a què “respongui a dues preguntes molt senzilles. Primera, perquè des de que governa el PP la demarcació de Tarragona perd, de mitjana, 186 milions d’euros anuals en inversions en els P.G.E.? Ni ho entenem, ni per descomptat ho compartim, ni mai se’ns ha argumentat o donat una explicació del perquè d’aquesta davallada de les inversions de l’Estat a les nostres comarques que s’ha produït amb l’executiu de Rajoy.”

Segons ha detallat Joan Ruiz les inversions del Govern a Tarragona han passat d’una mitjana de 511 milions d’euros durant el període 2008-2011, amb Govern socialista, a tan sols 325 milions d’euros durant aquesta legislatura amb Govern del PP i el senyor Alejandro Fernández de cap de llista territorial d’un executiu que té majoria absoluta.

En segon lloc, el diputat tarragoní ha instat també al PP a explicar perquè en els pressupostos per al 2016 aprovats recentment per l’executiu de Rajoy “la demarcació de Tarragona és l’única província catalana on cauen les inversions respecte al pressupost de l’any anterior. Així, a Barcelona les partides pressupostàries creixen un 28%, a Lleida un 37% i a Girona un 25%. I quina és la realitat a Tarragona? Que les inversions davallen un 17%. Perquè? Novament ens trobem sense cap resposta ni del senyor Fernández, ni de cap diputat o dirigent del PP...”


“El que és del tot surrealista i inversemblant és que quan els socialistes presentem esmenes per corregir aquesta desinversió objectiva que pateix Tarragona se’ns acusi “d’irresponsables”. Qui és l’irresponsable? Qui inverteix 511 milions d’euros anuals a les comarques tarragonines o qui retalla aquestes inversions un 33%?” s’ha preguntat retòricament el diputat socialista.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada