dilluns, 21 de setembre del 2015

CARLES CASTILLO: “EXIGIM QUE LA GENERALITAT PAGUI ELS MÉS DE 60 MILIONS D’EUROS QUE DEU ALS AJUNTAMENTS TARRAGONINS”



El Parc de l’Amfiteatre de Tarragona ha estat l’escenari de la presentació del manifest elaborat pels alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores del PSC del Camp de Tarragona per expressar el seu suport a un nou Govern de progrés a Catalunya liderat per Miquel Iceta. Un manifest que ha estat llegit per Josep Masdeu, secretari de política municipal de la Federació del PSC del Camp de Tarragona.

En la presentació d’aquest manifest el cap de llista socialista per Tarragona, Carles Castillo, ha afirmat que “els Ajuntaments tarragonins mai van progressar tant com durant el període 2004-2010 en què els Governs dels presidents Maragall i Montilla, que creien en el municipalisme, van triplicar les ajudes directes als municipis tarragonins, també als petits pobles de les nostres comarques que després han quedat abandonats pel Govern d’Artur Mas.”

Castillo ha afirmat que “des de que és president de la Generalitat Artur Mas s’ha carregat les inversions del Govern a les escoles bressol, ha reduït les inversions a les escoles de música en un 70% i ha eliminat els plans d’ocupació municipals en plena crisi econòmica. Per no parlar de les retallades pressupostàries destinades al món local, la reducció del PUOSC en un 80%, etc. Un autèntic escàndol! I després ens vol donar lliçons de “patriotisme”...”

En aquest sentit, el candidat socialista ha estat taxatiu i ha instat al Govern de la Generalitat “a pagar ja mateix el deute superior als 60 milions d’euros que la Generalitat té amb els Ajuntaments i els autònoms de les comarques tarragonines. És realment intolerable que el Govern no compleixi amb els compromisos que té assumits amb els nostres pobles i ciutats. Els socialistes acabarem amb aquesta asfixia econòmica que s’ha aplicat als Ajuntaments perquè sabem que són una eina molt eficaç i l’administració més propera als ciutadans.”

El PSC defensa reimpulsar la llei de barris “que tan important va esdevenir per a molts municipis tarragonins” que ha estat suprimida per CiU, impulsar els plans locals d’ocupació a fi i efecte de generar llocs de treball als municipis, promoure un programa de Salut als barris i aprovar amb caràcter immediat un fons d’emergència social municipal contra l’augment de les desigualtats i de la pobresa que s’ha produït durant aquests anys de Govern de CiU a Barcelona i del PP a Madrid.


A la lectura del manifest han assistit nombrosos alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores del PSC de les comarques tarragonines que també han mostrat el seu suport a les “16 propostes pel Camp de Tarragona” que la candidatura del PSC defensa en aquestes eleccions crucials del 27 de setembre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada