dilluns, 4 de maig del 2015

L’ALCALDABLE DEL PSC A FALSET REALITZA UNA DECLARACIÓ DE BÉNS PATRIMONIALS I BANCARIS DAVANT DE NOTARI



L’alcaldable del PSC a l’Ajuntament de Falset, Maria Jesús Sánchez, ha realitzat una declaració dels seus béns patrimonials i bancaris davant de notari. Segons ha explicat la candidata socialista, “he decidit fer aquest pas endavant perquè vull donar el màxim exemple de transparència i honestedat davant dels meus convilatans. Nosaltres no tenim res a ocultar. Crec que els ciutadans ens demandem a les persones que volem exercir responsabilitats polítiques un exercici de la màxima transparència i per això he considerat adient declarar tot el que tinc davant de notari.”

Maria Jesús Sánchez és una jove emprenedora de 33 anys que opta per primer cop a l’alcaldia de Falset. “Estic molt satisfeta perquè finalment hem pogut presentar una candidatura equilibrada, que combina saba nova amb experiència, i amb candidats amb molta il·lusió i ganes per treballar per Falset i la seva gent.”

“Volem donar un nou impuls a Falset i garantir quatre anys més de govern de progrés que faci avançar al conjunt de la ciutat sense deixar ningú enrera. Estarem, com sempre, especialment amatents a garantir els serveis socials municipals que ens facin guanyar en qualitat de vida i en benestar.”

La candidata socialista vol també “un Falset líder territorial que exerceixi la capitalitat de la comarca des de l’exemple i el rigor en la gestió dels interessos que són col·lectius per al conjunt del Priorat. Volem, en definitiva, ser un instrument al servei dels ciutadans de Falset. L’empenta dels veïns de Falset i els potencials que encara tenim per desenvolupar el poble ens fan ser optimistes en relació a garantir un proper mandat on puguem reduir l’atur i les desigualtats i assegurar un futur de progrés per a Falset”, ha conclòs la candidata socialista.         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada