dimarts, 5 de maig del 2015

Francesc Vallès durà a terme una campanya de proximitat i de contacte amb la ciutadania



El PSC durà a terme una campanya de proximitat i de contacte amb a ciutadania de cara a les eleccions municipals del 24 de maig. Per això ha decidit renunciar a tenir un local electoral al centre de Reus i substituir-lo per la instal·lació de més de 40 carpes informatives als diferents barris de la ciutat. A més, s’ha fixat com a objectiu  la realització de 2.000 ‘porta a porta’ i reunions diàries amb les diferents entitats de la ciutat durant els 15 dies de campanya.
El PSC serà l’únic partit sense local de campanya. Vallès ha assegurat que renunciar a un espai electoral cèntric “segueix la línia de la feina que hem anat fent durant els darrers tres anys, de ser a prop dels ciutadans per explicar-los els nostres compromisos i el nostre projecte per a Reus”.  Per l’alcaldable, ser al costat de la gent és un dels objectius més importants d’aquesta campanya “per poder-los explicar que estem en un moment molt decisiu en què ens hi juguem el futur i que necessitem la seva implicació perquè la ciutat recuperi el seu paper de ciutat activa, capdavantera i vital”.
A més, ha afegit que en moments econòmicament difícils com els que estem patint, amb molts ciutadans que s’ho estan passant molt malament “hem considerat adient que evitar qualsevol despesa supèrflua”.
La campanya també servirà per reforçar la visibilitat i el grau de coneixement de les 27 persones que conformen la candidatura encapçalada per Francesc Vallès. Un equip profundament renovat, preparat i qualificat professionalment i amb la màxima sensibilitat social. “Gent íntegra, honesta i amb vocació de servei “que es dedicarà en cos i ànima a millorar el benestar dels ciutadans”, ha dit Vallès assegurant que el projecte que encapçala “és l’únic projecte polític d’esquerres amb veritable vocació de govern i amb capacitat per transformar la ciutat”.

Precisament, avui s’ha fet pública la imatge de la candidatura imatge de la candidatura del PSC de Reus a les eleccions municipals del 24 de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada