diumenge, 10 de maig de 2015

EL PSC D’ALBINYANA ES COMPROMET A RECUPERAR LA GESTIÓ MUNICIPAL DE L’AIGUAL’alcaldable socialista a l’Ajuntament d’Albinyana, Maria Jesús Sequera, s’ha compromès a “recuperar la gestió de municipal de l’aigua si els socialistes governem a Albinyana aquests propers quatre anys.”

En opinió de l’alcaldable socialista és “absolutament escandalós” que durant aquest darrer mandat, fruït de la incompetència del Govern de CiU, els preu de les tarifes pel subministrament d’aigua “s’hagin arribat a disparar en més d’un 400%. Un 400% en plena crisi econòmica! Com sempre, la formula màgica emprada per CiU per fer front a la crisi ha estat retallar, retallar i retallar, en aquest cas incrementant els preus d’un bé essencial com és el subministrament d’aigua.”

Davant d’aquesta trista realitat Maria Jesús Sequera ha afirmat el compromís socialista de recuperar l’aigua com a bé comú a disposició de tots els veïns del poble el que permetrà “millorar la seva gestió i, el més important, abaratir-ne els preus.”    

“No es tracta d’un brindis al sol, ni d’una proposta irrealitzable. Al contrari, és perfectament possible d’assumir si hi ha la voluntat política per a fer-ho.” En aquest sentit, cal destacar la conferència que Luis Babiano, gerent de l’associació espanyola d’operadors públics d’abastament i sanejament d’aigües, ha dut a terme a Albinyana.

Segons Babiano, “no es pot permetre l’increment del preu de les tarifes el que tan sols provoca un accés desigual a un bé essencial per als ciutadans. Per això cal reprendre el control municipal de l’aigua i garantir-ne el seu subministrament a un preu assequible, el que també inclou prohibir el tall del subministrament a les famílies que no puguin pagar perquè no tenen recursos econòmics. Cal que la democràcia arribi a l’aigua, també aquí a Albinyana.”


Finalment, Maria Jesús Sequera ha emplaçat a la ciutadania d’Albinyana “a passar pàgina d’aquest Govern que ha comès errors addicionals perquè el seu màxim responsable municipal té altres objectius i prioritats que no són, ni de bon tros, el servei al poble d’Albinyana.” 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada