dimecres, 13 de maig del 2015

EL PSC DENUNCIA QUE AMB EL GOVERN DE CIU CONSTANTÍ HA PERDUT EL 78% DE LES INVERSIONS QUE REBIA DE LA GENERALITATL’alcaldable socialista a Constantí, Óscar Ramírez, ha denunciat avui que “amb el Govern de CiU a la Generalitat, i el suport parlamentari d’ERC, Constantí ha perdut l’equivalent al 78% de les inversions que rebia amb el Govern socialista. Així, hem passat d’un volum inversor de més de 2,3 milions d’euros el darrer any de Govern Montilla a tan sols mig milió d’euros enguany amb Govern d’Artur Mas. Les dades objectives parlen per sí mateixes i són d’una eloqüència absoluta...”

Segons el candidat socialista, això demostra “el súmmum” de la incompetència i de la paràlisi que han marcat l’Ajuntament de Constantí en aquests darrers quatre anys. “L’alcalde i el seu equip de Govern no han fet la feina. No tan sols han estat incapaços de generar cap projecte per Constantí sinó que, a més, han demostrat una nul.la ambició a l’hora d’exigir al Govern de la Generalitat, sostingut per CiU i ERC, que invertís a Constantí el que ens correspon pel nostre volum demogràfic i per les necessitats dels nostres ciutadans.”

Óscar Sánchez s’ha compromès “a no seguir aquest trist exemple. Al contrari, si sóc elegit alcalde em deixaré la pell per aconseguir les inversions que el nostre poble necessita i que el Govern d’Artur Mas i l’executiu de Mariano Rajoy ens han negat.”

En aquest sentit, el candidat del PSC ha recordat que el grup socialista ja ha entrat durant aquesta legislatura una bateria de preguntes al Govern de la Generalitat exigint aquestes inversions que Constantí necessita com l’aire que respira.

“Hem estat els únics en parlar de Constantí al Parlament perquè som plenament conscients que requerim amb urgència inversions per pal·liar l’alt nivell de fracàs escolar que tenim al poble, per resoldre el drama dels desnonaments, per aconseguir recursos per la vil.la romana de Centcelles, per arranjar i millorar la xarxa de clavegueram, etc.”


“Un poble com el nostre que s’acosta als 7.000 habitants necessita, en primer lloc, un equip que governi pensant en el benestar del conjunt dels ciutadans de Constantí i que demostri que s’estima el municipi no de paraula sinó batallant allà on calgui per obtenir els recursos que ens corresponen. Aquest és el meu compromís i el del meu equip per aquests propers quatre anys”, ha afirmat el candidat del PSC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada