dijous, 7 de maig del 2015

EL PSC DE VALLS PROPOSA POTENCIAR EL POLÍGON INDUSTRIAL PER GENERAR OCUPACIÓ



L’alcaldable del PSC a Valls, Rosa Maria Ibarra, ha explicat aquest dijous que “lluny de millorar durant aquests darrers quatre anys l’atur a la ciutat s’ha incrementat en un 5,7% i se situa ara mateix entorn dels 2.127 aturats. Tenint en compte aquesta realitat objectiva és incomprensible l’actitud triomfalista de CiU perquè les polítiques que s’han dut a terme des de Vallsgenera no han estat suficients per revertir aquesta dinàmica negativa d’increment de l’atur. Els socialistes creiem que s’ha d’invertir més recursos municipals per incentivar la creació de nous llocs de treball a Valls.”

Segons ha explicat la candidata socialista, “els socialistes entenem que la indústria és un dels principals motors econòmics de la ciutat. El que hem de fer és afavorir la implantació de noves indústries a Valls i augmentar l’ajuda i el suport a les ja existents. En aquest sentit, cal dotar al polígon industrial de totes les tecnologies necessàries i augmentar la seva projecció exterior. Així mateix, hem de dotar-lo de serveis complementaris, per exemple una estació d’ITV, per afavorir la generació d’ocupació.”

Pel que fa a les propostes comercials, el PSC reivindica una aposta ferma i conjunta entre l’Ajuntament i el sector per estimular el teixit comercial de la ciutat, duent a terme un pla de treball d’un any, encaminat a generar activitat comercial a Valls, es especial, durant els caps de setmana.

En aquest àmbit l’alcaldable socialista també s’ha referit a la mobilitat de Valls en els darrers temps que segons Rosa Maria Ibarra “ha esdevingut un despropòsit que ha perjudicat el comerç vallenc.”

En matèria turística, la candidata del PSC ha explicat que els socialistes “volem liderar la comarca oferint paquets turístics conjunts, per tal d’afavorir la capacitat d’atracció de marques com la Costa Daurada. També hem de saber aprofitar el potencial que ens ofereix el Museu Casteller per generar sinèrgies amb el nostre sector comercial. Pel que fa a l’agricultura defensem la potenciació del sector amb l’augment de la difusió dels productes agrícoles produïts a Valls per ser productes de proximitat.”  


A la presentació de les propostes socialistes, que han dut a terme Rosa Maria Ibarra, Juan Martínez i l’exdelegat territorial d’ocupació Ramon Inglés, han assistit representants de diverses entitats i associacions relacionades amb el món empresarial i del treball de Valls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada