divendres, 15 de maig del 2015

EL PSC DE CAMBRILS IMPULSARÀ UNA AUDITORIA DE L’AJUNTAMENT I DE LES SOCIETATS MUNICIPALS



L’alcaldable socialista a l’Ajuntament de Cambrils, Ana López, s’ha compromès avui a impulsar una auditoria de l’Ajuntament i de les societats municipals si el PSC guanya les eleccions. “Volem deixar enrera aquests darrers quatre anys en què el Govern de la dreta ha protagonitzat una política molt opaca. Obrim les finestres i que entri aire nou a l’Ajuntament! Els socialistes farem pública tota la informació sobre sous, ingressos i despeses, assessoraments, contractacions, factures i pagaments del consistori. Crec que és necessari impulsar una nova forma d’entendre i de fer política i que la transparència n’és un valor essencial.”

Així mateix, la candidata socialista s’ha compromès a crear un portal de la transparència “per convertir Cambrils en el paradigma del bon Govern municipal al servei de la ciutadania.” En aquesta línia també cal destacar l’impuls a un Pla de Mandat Municipal (PAM) que fixi objectius i avaluï els resultats, la posada en marxa d’una finestreta única per simplificar els tràmits burocràtics i l’aprovació d’un codi ètic destinat als càrrecs públics municipals.

“Una de les meves principals característiques és la meva disposició total al diàleg i a la recerca de punts de trobada. Estic segura que cap persona té la possessió de la veritat absoluta i per això crec que la suma de tots els potencials dels que disposa Cambrils és la formula que ens permetrà créixer i sortir de la crisi. Estar al costat de la gent, parlar, buscar consensos des de la humilitat i la defensa dels interessos generals dels cambrilencs i cambrilenques, aquí és on sempre em trobaran.”


Ana López també ha explicat que si guanya les eleccions reobrirà l’emissora municipal de Ràdio Cambrils i potenciarà la recerca de subvencions a les diferents administracions per obtenir més beques menjador, places d’ escoles bressol, escola de música, etc.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada