dijous, 14 de maig del 2015

EL PSC PRESENTA LES SEVES CANDIDATURES A LA CONCA DE BARBERÀ



El PSC presenta cinc candidatures a la comarca de la Conca de Barberà a les eleccions municipals del 24 de maig. En concret, l’actual alcalde Artur Miró es presenta a la reelecció a Vilanova de Prades, Manel Moncayo és el candidat socialista a Savallà del Comtat, Luis Marba es l’alcaldable a Pontils, Anton Vendrell ho és per l’Espluga de Francolí i Anton Mateu és el candidat del PSC a Sarral. L’acte de presentació de les candidatures socialistes també ha comptat amb la participació de la diputada socialista al Parlament, Núria Segú.   

Segons ha posat de relleu l’alcaldable Artur Miró, que també és membre de l’executiva de Federació del PSC del Camp de Tarragona, “el nostre objectiu és guanyar les eleccions a tots els municipis on ens presentem i disposar de majories sòlides per tornar a constituir Governs de progrés que tornin a tenir, com a màxima prioritat, el servei a les persones en aquests moments encara molt marcats per la crisi econòmica.”

El cap de llista socialista a Vilanova de Prades ha assegurat que “els socialistes tenim els millors programes, els millors candidats i la il·lusió i el compromís amb els municipis de la Conca de Barberà per continuar avançant, tots junts, sense permetre bosses de marginalitat i evitant que cap ciutadà es quedi al marge d’unes mínimes condicions de vida dignes.”


“Som l’alternativa real a les retallades que CiU, PP i ERC han impulsat allà on han governat. Hi ha una dada que ho resumeix a la perfecció: amb el Govern de CiU a la Generalitat, amb el suport parlamentari d’ERC, la Conca de Barberà s’ha convertit en la comarca del país que té el trist rècord de disposar de la inversió més baixa de la història en democràcia. Tan sols 25.000 euros d’inversions en els pressupostos de la Generalitat de l’any passat... Una autentica vergonya! Cal recuperar l’orgull de comarca i treure la Conca de Barberà de l’oblit a la que l’han condemnat els Governs de la dreta”, ha emfatitzat Artur Miró. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada