diumenge, 17 de maig del 2015

EL PSC DE TORREDEMBARRA PROPOSA UN PLA DE XOC PER REDUIR L’ATUR I LES DESIGUALTATS AL MUNICIPI



L’alcaldable del PSC a Torredembarra, Jordi Solé, ha explicat que “pels socialistes torrencs el més important és donar una solució al drama que viuen els més de 1.600 aturats que tenim al poble. A Torredembarra hi ha famílies amb greus dificultats per arribar a final de mes i pagar el rebut de l’aigua, la llum, etc. El nostre primer compromís és amb ells per això impulsarem un pla de xoc des de l’Ajuntament per revertir aquesta situació injusta i reduir les desigualtats socials a Torredembarra.”

Jordi Solé ha desgranat les característiques que tindrà aquest pla de xoc: “Augmentarem les partides destinades a polítiques socials, impulsarem la creació de menjadors escolars, incrementarem les ajudes al rebut de l’aigua i afegirem les de llum, i negociarem amb els bancs uns lloguers més baixos, entre d’altres mesures.”

A banda, el PSC també defensa cohesionar els diferents nuclis del municipi. “Volem una Torredembarra al servei de les persones, no dels cotxes. Per això ja estem treballant en un projecte per urbanitzar la N-340, entre el barri de Clarà fins al carrer Pescadors, a fi i efecte de convertir-lo en un carrer i guanyar aquest espai per al poble.”

El candidat socialista s’ha mostrat “ambiciós” en relació al repte de guanyar en benestar i progrés al poble. “Si aconseguim la majoria suficient podrem impulsar projectes que Torredembarra necessita com l’aire que respira com ara el cablejat amb fibra òptica, la instal·lació de wi-fi a tot el terme municipal, acabarem el teatre, etc.”

“Un altre element important és l’augment de la transparència i de la informació als ciutadans per això posarem en marxa un portal de la transparència on hi hagi tota la informació referent a sous, acords de Govern, subvencions, contractacions, etc. Volem un Ajuntament transparent i que fomenti la participació ciutadana.”


Finalment, un cop superat ja el meridià de la campanya electoral, Jordi Solé s’ha mostrat “il·lusionat” respecte a l’escenari que surti del resultat de les urnes el proper 24-M. “Notem a peu de carrer molta sintonia amb les nostres propostes. El més important, però, és que l’Ajuntament de Torredembarra deixi enrera definitivament les males praxis que van cristalitzar en l’operació anticorrupció de l’estiu passat. Consolidem el nou camí i garantir majories sòlides que ens facin avançar en positiu i evitin un nou període d’inestabilitats d’impredictibles conseqüències”, ha conclòs Jordi Solé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada