dijous, 21 de novembre del 2013

FRANCESC VALLÈS: “VULL TORNAR EL PROTAGONISME ALS REUSENCS”



“Vull tornar el protagonisme als reusencs”. Aquest és el compromís amb què Francesc Vallès, Primer Secretari de l’Agrupació del PSC, ha fet pública avui la seva decisió d’optar a l’alcaldia de Reus davant els mitjans de comunicació, després de fer-ho ahir al vespre davant l’assemblea de militants.

Vallès s’ha mostrat convençut que en l’any any i mig que queda per a les eleccions municipals podrà recuperar la credibilitat i la confiança perduda. I, tot i ser conscient que el context és complicat,  considera que “ha arribat el moment d’assumir compromisos, de prendre decisions amb responsabilitat i de posar-se al costat dels ciutadans que més pateixen i més necessiten de l’acció política”.

Des que va ser escollir Primer Secretari de l’Agrupació, Vallès està treballant en un projecte per rellançar la ciutat, perquè Reus recuperi l’amor propi i torni a ser referent. Un projecte que busca la complicitat de tota la ciutadania -“que tothom se’l pugui sentir una mica propi”, ha dit- i que persegueix dos objectius principals: la dinamització econòmica i creació de llocs de treball, i la millora de la qualitat de vida de la gent.

“Reus pot molt més, per la seva condició de ciutat vital, emprenedora i dinàmica. Reus s’ho val i hem de fer un pas endavant per recuperar la il·lusió i perquè, en definitiva, la gent sigui més feliç en el dia a dia”, ha dit

El líder del PSC ha explicat que està creant un equip totalment renovat format per gent honesta, rigorosa i amb una gran capacitat de servei públic, “perquè  és l’única manera de redreçar el rumb d’aquesta ciutat i tornar-la a situar on es mereix”.


Volem rellançar la ciutat i ho hem de fer entre tots, ha conclòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada