divendres, 18 de març del 2016

JUDITH ALBERICH: “CELEBREM LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL DE COMPTES PERQUÈ HA FET JUSTÍCIA I HA DEMOSTRAT QUE NO VA HAVER-HI EN CAP MOMENT CAP TRACTE DE FAVOR”



La portaveu del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Cunit, Judith Alberich, ha celebrat avui que “després d’anys de falses acusacions finalment la sentència que acaba d’emetre el Tribunal de Comptes ens dóna la raó i falla contra l’actual equip de Govern de l’Ajuntament de Cunit en la demanda per responsabilitat patrimonial contra els regidors i regidores del PSC que estaven al Govern de Cunit l’any 2006.”

En concret, la sentència dictada desestima la demanda interposada i obliga a la part demandant a pagar els costos del judici.

“La sentència constata que els diners lliurats al seu moment a l’empresa adjudicatària de les obres de la piscina i del pavelló en concepte d’indemnització van ser diners realment gastats a l’obra i, per tant, totalment justificats.”

Cal recordar que la sentència resolt una demanda interposada per responsabilitat patrimonial davant del Tribunal de Comptes per un presumpte delicte comptable en la que es demanava que els regidors amb responsabilitat de Govern en aquell moment paguessin 616.000 euros de l’indemnització  a les empreses adjudicatàries de la construcció de la piscina i el pavelló municipals.  

“Durant molt anys els partits de l’actual equip de Govern han volgut instaurar a l’opinió pública la imatge falsa de què érem uns malbaratadors que, pràcticament, regalàvem els diners públics a les empreses. Aquesta acusació va ser molt utilitzada políticament durant la passada legislatura amb finalitats òbvies.”


“Finalment però, el temps i la justícia acaben posant tothom al seu lloc i la veritat acaba brillant amb llum pròpia. Ho celebrem també pel que fa al bon nom de Cunit i al prestigi de les persones que han assumit responsabilitats de Govern. L’estigmatització sistèmica i la difamació política a llarg termini no tenen recorregut”, ha emfatitzat la portaveu socialista. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada