dijous, 3 de març del 2016

EL PSC PREGUNTA AL MINISTERI DE FOMENT SOBRE LA NOVA ESTACIÓ DE VANDELLÒS I L’HOSPITALET DE L’INFANT



El diputat socialista al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, ha preguntat avui al Govern sobre la nova estació que Foment ha de construir al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, a la província de Tarragona.

En concret el diputat socialista vol saber amb quin calendari treballa Foment per a tenir-la operativa i quin és el cost total de les obres, desglossat per conceptes.

“Els socialistes recollim així  una reivindicació permanent dels veïns d’aquest municipi, una reivindicació liderada amb convicció per l’alcalde, Alfons García.”

Joan Ruiz ha recordat que construir una nova estació en el nou traçat ferroviari de la línia Vandellòs-Vila-seca va ser un dels compromisos assumits el seu dia pel ministeri de Foment. “Primer se’ns va dir que ja estaria operativa el 2015 però van passant els mesos sense resultats i, el pitjor, no s’informa de res ni a l’Ajuntament ni als grups polítics al Congrés. Per això hem dut a terme aquesta iniciativa parlamentària que obliga al Govern ha donar una resposta oficial per escrit. Estarem molt atents als continguts d’aquesta resposta perquè de moment la incertesa és total.”

Així mateix, el grup socialista també ha presentat dues preguntes més al Govern en les què es demana a l’executiu que especifiqui quin és el calendari previst per desmantellar la via ferroviària que quedarà sense ús entre Vandellòs i Vila-seca i quina és la intenció del ministeri en relació amb els terrenys de l’antic traçat. “Els socialistes volem que Foment arribi a un acord amb els Ajuntaments afectats i amb la Generalitat però, un cop més, ens hem trobat de moment amb el silenci per tota resposta”, ha emfatitzat el diputat tarragoní.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada