dimarts, 16 de juny del 2015

JOSEP MASDEU SERÀ EL DIPUTAT PROVINCIAL SOCIALISTA DEL PARTIT JUDICIAL DE REUS



El selvatà Josep Masdeu ha estat elegit diputat provincial del PSC a la Diputació de Tarragona per aquest mandat que ara s’enceta. Masdeu ha estat elegit amb el vot unànime de tots els regidors socialistes presents a l’assemblea del partit judicial de Reus (que inclou les comarques del Baix Camp, el Priorat i la Ribera d’Ebre).

Josep Masdeu ha estat diputat provincial durant aquests darrers quatre anys en què ha exercit les responsabilitats de portaveu del grup socialista a la Diputació de Tarragona. En aquests moments és el primer tinent d’alcalde de la Selva del Camp i en serà alcalde l’any vinent d’acord amb el pacte de Govern subscrit amb ERC per aquest mandat municipal a la Selva. És també secretari de política municipal de la Federació del PSC del Camp de Tarragona, membre de l’executiva de Federació i membre de la comissió executiva nacional del PSC.

En les seves primeres declaracions un cop elegit diputat provincial Masdeu ha destacat “la feina, sovint oblidada, que fa la Diputació d’ajuda i servei a tots els municipis de la província, en especial dels demogràficament més petits. Sense aquesta ajuda que garanteix la Diputació molts pobles no podrien fer front als serveis i equipaments que demanden els seus veïns, per tant, la Diputació és essencial per poder desenvolupar aquesta província amb els paràmetres de qualitat de vida i de sostenibilitat que nosaltres volem.”


“Ara cal donar un nou impuls a aquest esforç i treballar pel territori des de la Diputació i a això em comprometo. Tant el Baix Camp, com el Priorat, com la Ribera tenen molts potencials a desenvolupar si sabem aprofitar les sinèrgies i inversions de la Diputació”, ha emfatitzat el nou diputat provincial socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada