divendres, 5 de juny del 2015

ANDER BASTERRETXEA: “ARA SÍ QUE HI HAURÀ OPOSICIÓ AL GOVERN DEL SENYOR POBLET A VILA-SECA”





L’alcaldable del PSC a les eleccions municipals a Vila-seca, Ander Basterretxea, ha agraït avui l’esforç del comitè de campanya, dels afiliats i simpatitzants socialistes i la confiança dels més de 800 electors que van votar la candidatura socialista a Vila-seca. “No defallirem a l’hora de  demostrar als ciutadans que som dignes de la seva confiança i de treballar per eixamplar la base del projecte progressista a Vila-seca.”   

En relació als resultats, el candidat socialista ha assenyat que “no eren els que volíem però amb els condicionaments que hem tingut durant la precampanya i la campanya creiem que el resultat és un bon resultat.”

“Els ciutadans han volgut que estiguem a l’oposició. El que estic en condicions de garantir és que ara sí que hi haurà oposició al Govern del senyor Poblet. Farem una oposició ferma però dialogant i responsable, servint com sempre als interessos generals dels veïns de Vila-seca. Serem fidels als nostres principis i lluitarem políticament a l’Ajuntament per aprofundir en la transparència municipal, defensar els drets socials i facilitar la participació ciutadana.”


Finalment, Ander Basterretxea s’ha felicitat perquè “aquells que volien fer desaparèixer l’agrupació socialista de Vila-seca no ho han aconseguit. Venim de molt lluny i anem més lluny escara. Els valors que nosaltres defensem: la justícia social, la llibertat, la democràcia i una vida material digna per a tothom són més vigents i necessaris que mai.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada