divendres, 24 d’octubre del 2014

PSC I GENT DELS PALLARESOS ES PRESENTARAN CONJUNTAMENT A LES ELECCIONS



Els grups municipals del PSC-UNIM i de Gent dels Pallaresos han subscrit aquest dijous l’acord pel qual ambdós grups concorreran conjuntament a les eleccions municipal del mes de maig.

El portaveu socialista i actual alcalde, Jaume Domínguez, ha destacat que “durant aquest mandat els representants de Gent dels Pallaresos ja han demostrat el seu compromís amb el poble treballant amb lleialtat des de l’equip de Govern. És per això que, davant d’un escenari que pot fragmentar-se i generar una inestabilitat que els Pallaresos no es pot permetre, hem decidit sumar esforços i treballar conjuntament per tot allò, i és molt, que ens uneix. Per tant, lluny de personalismes treballarem per garantir una sola llista amb programa socialista.”

Jaume Domínguez també ha explicat que malgrat la bona gestió que s’ha fet durant aquest mandat municipal “encara són molts els reptes que tenim plantejats com a municipi. El principal, i absolutament prioritari per a nosaltres, és fer tot el que estigui a les nostres mans per ajudar als veïns del poble que estan acusant més directament els efectes de la crisi econòmica i de les retallades de CiU i PP. Malgrat que hem desenvolupat els serveis socials i les polítiques d’ocupació som conscients de què encara hi ha molt camí per recórrer i que molts dels nostres convilatans encara es troben a l’atur. El nostre primer compromís és amb ells.”


A l’acte de presentació de l’acord que s’ha dut a terme al Centre Jujol dels Pallaresos també ha assistit Josep Masdeu, secretari de política municipal de la Federació del PSC del Camp de Tarragona. Per a Masdeu aquesta candidatura conjunta “demostra que el PSC és un partit integrador i que presentarà una oferta electoral potent per atendre les necessitats dels ciutadans dels Pallaresos.” 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada