dimarts, 28 d’octubre del 2014

ANDER BASTARRETXEA ELEGIT ALCALDABLE DEL PSC PER VILA-SECA



L’assemblea de l’agrupació socialista de Vila-seca ha elegit Ander Bastarretxea com a alcaldable del PSC per Vila-seca a les eleccions municipals de maig de 2015.

Ander Bastarretxea té 48 anys i és advocat en exercici especialitzat en drets de la infància i violència de gènere. Persona molt vinculada al teixit associatiu i social de Vila-seca, ha estat vicepresident de l’associació de veïns de Miramar i secretari del club de futbol de Vila-seca.

En les seves primeres declaracions un cop elegit candidat socialista Ander Bastarretxea s’ha compromès “a treballar per una Vila-seca de tots i de totes. Els socialistes volem fer un pas endavant col·lectiu i impulsar la participació ciutadana en la presa de decisions de tot allò que afecti al poble. En aquest sentit, fomentarem les iniciatives populars i escoltarem totes les veus de Vila-seca. Totes, ens agradin o no ens agradin, perquè som un sol poble i tots tenim dret a expressar com volem dissenyar el nostre futur més immediat.”

“Volem també lluitar contra la pobresa. No pot ser que a Vila-seca hi hagi persones sense tenir els serveis bàsics garantits. Establirem polítiques redistributives per reduir les desigualtats i eradicar realitats intolerables com ara famílies que no tenen aliments suficients, llars que es queden sense subministrament energètic, nens en situació de pobresa, etc.”

El candidat socialista també ha avançat que el PSC vol que l’Ajuntament afavoreixi la creació d’ocupació de qualitat amb inversions públiques per reactivar l’economia donant més protagonisme a les petites i mitjanes empreses del poble. També s’impulsaran ajudes municipals per reestructures el deute de les famílies en risc de desnonament i es fomentarà el lloguer social.


“El meu somni és una Vila-seca de tots i cadascun dels vilasecans, hagin nascut o no al poble i vinguin d’on vinguin. Tots hem elegit aquesta ciutat, que té tantes virtuts, com l’escenari ideal on volem veure créixer els nostres fills i tots l’estimem i la sentim com a pròpia d’una manera molt íntima. Precisament per això volem una Vila-seca socialment cohesionada, honesta i transparent, lliure de situacions de pobresa i amb uns paràmetres de qualitat de vida d’excel·lència dins del nostre entorn”, ha resumit l’alcaldable socialista.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada