divendres, 24 d’octubre del 2014

CONSTITUÏDA LA NOVA COMISSIÓ EXECUTIVA DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE SALOU



L’assemblea de l’agrupació socialista de Salou ha elegit la nova comissió executiva dels socialistes salouencs. David González és el nou primer secretari d’una direcció de la què en destaca la combinació d’experiència i joventut amb la incorporació de quatre membres de la JSC en la nova executiva.

Precisament, David González prové de la JSC i és llicenciat en ADE i màster en lideratge polític i social. El nou primer secretari també forma part de la comissió executiva de la Federació del PSC del Camp de Tarragona on es responsabilitza de l’àrea de nova ciutadania.

Així, la nova direcció queda constituïda per les següents persones: Andrés Celimendiz, com a secretari d’organització, Daniel López, com a secretari de política municipal i comunicació, Francisco Navarro, com a secretari de finances, Estela Baeza, secretaria de formació, Beatriz Morer, secretaria d’associacionisme i Ariadna Celimendiz com a vocal. Completen la nova comissió executiva Antoni Brull, com a portaveu del grup municipal i candidat del PSC a l’alcaldia de Salou i Diego Cosano com a primer secretari de la JSC de Salou.

Durant la seva primera intervenció un cop elegit primer secretari dels socialistes salouencs, David González ha fixat els objectius de la nova direcció. En aquest sentit, ha destacat que “els socialistes hem de ser capaços de fomentar la formació i el debat, obrir el partit, tenir un contacte constant amb els nostres veïns i veïnes i les entitats i associacions de Salou.”


“Hem de ser capaços també de “recuperar” el temps i tornar a posicionar el PSC com al partit referent en la política local, que prengui la iniciativa en els temes importants per Salou i que traslladi a la sala de plens les inquietuds i necessitats dels veïns del nostre municipi.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada