dilluns, 6 d’octubre del 2014

JOAN RUIZ: “687 FAMÍLIES TARRAGONINES HAN PERDUT L’ABONAMENT SOCIAL DE LA LLUM AMB EL GOVERN DEL PP”



Un total de 687 famílies de les comarques tarragonines han perdut l’abonament social de la llum amb el Govern del PP, així ho ha denunciat aquest dilluns el diputat socialista Joan Ruiz qui ha alertat també sobre les conseqüències de l’augment del rebut de la llum.

El diputat tarragoní ha qualificat com a “vergonyós i molt lamentable” que mentre l’aparell propagandístic del PP es dedicar a atiar el discurs de la recuperació econòmica i de la sortida de la crisi es deixi sense serveis bàsics essencials a centenars de famílies tarragonines. “Què en pensa d’això el diputat del PP per Tarragona Alejandro Fernàndez?”

Joan Ruiz ha alertat també que amb la reforma elèctrica del Govern el nombre de famílies que podran acollir-se a aquest abonament social de la llum encara baixarà més. “El PP continua aplicant el seu programa ocult: increment d’impostos i taxes i reducció de salaris i prestacions socials. Així, mentre es continua sacsejant a bombo i plateret el discurs de la recuperació el preu de la llum s’ha incrementat un 11% en aquest darrer trimestre d’enguany. De traca i mocador...”

“Ara que estem a les portes dels mesos de tardor i l’hivern als socialistes ens preocupa que fruït d’aquestes retallades dràstiques del PP i de la crisi econòmica hi hagi famílies que no tinguin garantits els subministraments bàsics de llum, aigua i calefacció. Malgrat que el PP continua negant la major, organitzacions com Càritas han alertat que hi ha més de 2,5 milions de famílies en aquesta dramàtica situació al nostre país.”


Precisament per això Joan Ruiz ha avançat que el grup socialista al Congrés presentarà una proposició no de llei sobre pobresa energètica a fi i efecte de garantir que cap família quedi abandonada a la seva dissort. Així mateix, els socialistes sol·licitaran una auditoria energètica per tal que els ciutadans coneguin quina és la tecnologia més barata i quines són les raons per les quals els rebuts de la llum segueixen pujant amb els costos fixes per sobre dels variables. El grup socialista defensa la creació d’una tarifa social mínima assequible a totes les famílies que es trobin en aquesta tessitura. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada