dijous, 31 de juliol de 2014

ANA LÓPEZ ELEGIDA ALCALDABLE DEL PSC A CAMBRILS PER UNANIMITATL’assemblea de l’agrupació socialista de Cambrils ha elegit l’actual regidora socialista Ana López com a alcaldable del PSC al municipi a les eleccions de l’any vinent. Ana López va ser elegida per unanimitat amb el vot de tots els militants socialistes cambrilencs que van assistir a l’assemblea.

Un cop elegida ja com a cap de llista socialista a les eleccions Ana López va fer una crida a la unitat i a “recuperar la il·lusió per Cambrils i l’impuls i la bona feina dels Governs de progrés després de tres anys de paràlisi i de retallades de l’actual equip de Govern de la dreta format per CiU-PP-PLIC.”

L’alcaldable socialista va afirmar que “el fracàs de l’actual Govern municipal, que se’ns va presentar com la formula per gestionar “millor”, és més que evident. No tan sols no han gestionat millor sinó que han comès greus errors com confiar regidories claus a persones que han protagonitzat escàndols de corrupció.”

“Ara és l’hora del canvi. Hem de ser capaços de recuperar l’orgull de ser cambrilencs i, sobretot, lluitar contra l’augment de l’atur i de les desigualtats que s’ha produït al nostre municipi en aquests darrers tres anys.”

Ana López també va subratllar la capitalitat de Cambrils dins de les comarques tarragonines. “Som la tercera ciutat del territori en nombre d’habitants i ens mereixem un nivell inversor per part del Govern de la Generalitat i del Govern de l’Estat proporcional a les necessitats reals dels cambrilencs i cambrilenques.”


“Cambrils històricament només ha avançat amb Governs progressistes liderats per socialistes. Ara, un cop més, ens presentem davant la ciutadania amb la voluntat d’assolir un Cambrils líder en benestar i progrés, que posi el servei a les persones com a prioritat absoluta i que doni un nou impuls a la nostra ciutat”, va concloure la candidata socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada