dimecres, 27 d’agost del 2014

FRANCESC MORANCHO ELEGIT PER UNANIMITAT ALCALDABLE DEL PSC A MONT-ROIG DEL CAMP I MIAMI PLATJAL’assemblea de l’agrupació socialista de Mont-roig del Camp i Miami Platja ha escollit per unanimitat Francesc Morancho com a alcaldable del PSC a les eleccions municipals de l’any vinent.

En les seves primeres declaracions un cop elegit com a cap de llista socialista, Francesc Morancho ha afirmat “sentir les mateixes ganes i il·lusió que la primera vegada que em vaig presentar. Durant aquests darrers tres anys de Govern municipal d’ERC, PP, etc. hem retrocedit 10 anys, ara hem de tornar a impulsar la bona feina que vam fer els socialistes durant el passat mandat municipal per recuperar pistonada com a municipi en tots els sentits.”   

Francesc Morancho ha afegit que “en aquests propers mesos fins a les eleccions hem d’estar a peu de carrer, escoltar a tothom i reunir-nos amb totes les entitats i associacions del poble per incorporar les seves inquietuds i anhels al nostre programa electoral.”

Entre les prioritats dels socialistes de cara al proper mandat municipal Francesc Morancho s’ha compromès a impulsar les ajudes municipals als joves i els serveis a les persones. “Cal reconnectar amb el projecte que vam iniciar el passat mandat: estar al costat d’aquells que més ho necessiten, apostar per l’educació i diversificar la nostra economia per evitar dependre només del sector serveis i del turisme.”


“Des de Miami platja i Mont-roig del Camp hem de reivindicar i exercir el nostre protagonisme en el conjunt de la Costa Daurada. Un protagonisme que ens correspon per la nostra població i el dinamisme de la nostra societat civil però que hem perdut en aquests darrers tres anys per culpa de la ineficàcia de l’actual equip de Govern”, ha afirmat el candidat socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada