divendres, 11 de juliol del 2014

COMUNICAT DEL GRUP MUNICIPAL DEL PSC DE CAMBRILS

En relació al cas de corrupció recentment denunciat que afecta l’Ajuntament de Cambrils el grup municipal del PSC vol manifestar el següent:

1.- Demanem la necessària cautela fins que la justícia determini definitivament quina és la dimensió real d’aquest nou cas de corrupció. En aquest sentit, el grup socialista ha sol·licitat una reunió amb l’alcaldessa per conèixer tota la informació relativa a aquesta qüestió que afecta greument el prestigi i el bon nom del poble.

2.- El PSC demana una auditoria a tots els departaments i empreses municipals per part de l’interventor i del secretari municipals. Cal determinar ràpidament si estem davant d’un cas aïllat o bé s’han pogut produir altres casos similars. La transparència i la voluntat d’aclarir els fets han de ser totals. 

3.- En cas de confirmar-se les informacions aparegudes als mitjans de comunicació condemnem els fets i considerem que la responsabilitat és del conjunt de l’equip de Govern municipal que va confiar la responsabilitat clau de la regidoria d’hisenda a una persona del tot inadequada. D’aquest gravíssim error se n’haurien de desprendre responsabilitats polítiques, al nivell que sigui necessari.

4.- El grup socialista reitera la seva convicció política i ètica de tolerància zero envers qualsevol manifestació o cas de corrupció en l’administració de diners públics. Serem el màxim d’exigents en la reivindicació de què s’arribi fins al final en aquest o en qualsevol altre cas d’irregularitats que afectin al nostre Ajuntament.


5.- El PSC lamenta profundament l’impacte negatiu que aquest cas de corrupció tindrà en la projecció exterior de la ciutat. En aquests moments en què l’ombra de la corrupció plana sobre una part de l’acció política aquest cas situarà Cambrils en l’epicentre de la projecció mediàtica en negatiu. Els socialistes treballarem fins a l’extenuació per tal que Cambrils recuperi el bon nom que li correspon pel dinamisme de la seva gent i la seva feina honesta i eficaç. Un bon nom que no pot quedar malmès per la corrupció o la irresponsabilitat d’uns pocs. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada